Tässä on NHL:n tämän hetken kuumin maalitykki! Nashvillen tähtihyökkääjä takoo uskomatonta jälkeä!

© Kuva: Getty Images

Nashville Predators on pelannut joukkueena viime ajat epätasaisesti, mutta ainakin yksi pelaaja liekehtii tällä hetkellä tulikuumana tehden todella tuhaisaa jälkeä.

25-vuotias ruotsalaislaitahyökkääjä Viktor Arvidsson on nimittäin iskenyt eniten maaleja kaikista NHL-pelaajista uudenvuodenaatosta lukien. 10 ottelussa 10 maalia pyssyttänyt ruotsalainen on jäänyt viimeisessä 10 pelaamassaan ottelussa maaleitta vain kolmesti.

Kahdella edelliskaudella kahdesti 61 tehopistettä takonut ruotsalainen on noussut tällä kaudella jo piste per peli -pelaajaksi naulaamalla 25 pelaamassaan ottelussa tehot 18+7=25. Miehen kautta on hidastanut kaiken lisäksi peukalovamma, minkä vuoksi maalipyssyltä jäi pelaamatta parikymmentä runkosarjaottelua marras-joulukuussa.

Ruotsalainen käytti poissaoloaikansa selvästi hyödykseen, sillä hyökkääjän paluun kaukaloihin pitkän poissaolon jälkeen tapahtui vain muutamaa päivää ennen nykyisen maalivireen löytymistä.