Winnipeg Jets koki järisyttävän kovan takaiskun perjantain ja lauantain välisenä yönä pelatussa ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan, kun sen tanskalainen tähtihyökkääjä Nikolaj Ehlers loukkasi olkapäänsä.

Ehlers joutui ottelussa Penguins-kippari Sidney Crosbyn vaarattoman näköisen taklauksen kohteeksi, joskin isku oli lopulta ilmeisen paljon luultua pahempi. 40 ottelussa tehot 15+12=27 iskenyt 22-vuotias vauhtikone on näillä näkymin sivussa viikkoja, sillä miehen arvioidaan palaavan tositoimiin vasta helmikuun puolivälin tienoilla!

Ehlersin loukkaantumisen vakavuudesta uutisoi ensimmäisenä TSN:n sisäpiiritoimittaja Brian Munz, joka sai vahvistuksen asialle Jets-päävalmentaja Paul Mauricelta.

Patrik Laineen hyvä ystävä on pelannut tällä kaudella pääasiassa Jetsin ykkösketjussa Mike Scheifelen ja Blake Wheelerin kanssa, joten kyseessä on joukkueelle äärimmäisen tärkeä hyökkäyspään täsmäase. Tanskalainen on ollut Winnipegin kauden ensimmäisen puoliskon kuudenneksi tehokkain pelimies.

Ehlers ei suinkaan ole Jetsin ainoa kärkipelaaja loukkaantuneiden listalla, sillä myös joukkueen tähtipuolustaja Dustin Byfuglien on tällä hetkellä sivussa kaukaloista loukkaantumisen vuoksi.

Katso Ehlersin loukkaantumiseen johtanut tilanne täältä.

Brian Munz

@BrianMunz9
Paul Maurice confirms #NHLJets @NikolajEhlers24 is out until early to mid February with an upper body injury.
@TSN1290Radio @TSNHockey