Montreal Canadiens on pärjännyt kaikkiin ennakko-odotuksiin nähden erinomaisesti. Joukkue on voittanut yhdeksästä ottelustaan viisi. Tappioistakin kaksi on tullut vasta jatkoajalla.

Viime yönä Montreal hävisi Buffalo Sabresille lukemin 4-3. Vaikka voittoa ei tullutkaan, kanadalaisjoukkueen suomalaisosasto oli erinomaisessa iskussa.

Artturi Lehkonen (1+5) syötti Max Domin osuman ensimmäisessä erässä. Joel Armia (2+2) taas pääsi pöllyttämään verkkoja ottelun toisessa erässä Jesperi Kotkaniemen (0+4) tarjoilusta.

Montrealin tolppien välissä torjunut Antti Niemi pysäytti kiekot 90,48 prosentin varmuudella. Veskarille merkittiin myös syöttöpiste joukkueensa viimeiseen maaliin.