Kiekkojännäreille tärähti keskiviikkona todellista ilopostia.

Nimittäin Suomen kolmanneksi suurin kaupallinen televisiontiyhtiö Discovery Networks Finland ja Viasatin, Viaplayn sekä Viafreen palveluja hallinnoiva Nordic Entertainment Group Finland Oy ovat sopineet jääkiekon viiden huippuottelun esittämisestä marras-joulukuun aikana.

Ottelut nähdään Viasatin tv-kanavien ja suoratoistopalvelun Viaplayn lisäksi ilmaiseksi katsottavalla TV5:lla sekä Discoveryn digitaalisissa palveluissa Dplayssa ja Eurosport Playerissa.

Ensimmäisinä otteluina nähdään Winnipeg Jetsin ja Florida Panthersin kohtaamiset Helsingissä marraskuun 1.- ja 2. päivä. Marras-joulukuussa TV5:lla nähdään lisäksi kolmas NHL-kamppailu. Kaksi muuta ovat mitä ilmeisimmin Jokereiden KHL-otteluita.

– Kiinnostus NHL:ää kohtaan on tänä syksynä ollut ennennäkemätöntä. Tästä kertoo myös se vauhti, jolla liput Helsingin Global Series -otteluihin myytiin loppuun. Olemmekin erittäin tyytyväisiä siihen, että yhteistyö Discoveryn kanssa mahdollistaa otteluiden näyttämisen Viasatin ja Viaplayn lisäksi myös ilmaiseksi TV5:lla, NENT Group Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback suitsutti tiedotteessa.