Oilers-fanit saivat hepulin! Jesse Puljujärven kohtalo jakaa mielipiteet – Hän on ansainnut tämän”

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Edmonton Oilers on pelannut toistaiseksi vain yhden runkosarjaottelun.

Kyseinen kamppailu käytiin Ruotsissa, kun Oilers ja New Jersey Devils kohtasivat toisensa. Edmontonin pelaaminen oli läpikotaisin karseaa ja joukkue hävisi ansaitusti maalein 2-5.

Tämä johti lopulta siihen, että päävalmentaja Todd McLellan sekoitti tulevaan Boston Bruins -mittelöön hieman kokoonpanojaan. Kaksi kärkiketjua pysyvät ennallaan, mutta kolmoseen siirtyy edellisottelun nelosessa pelanneet Tobias Rieder ja Zack Kassian. Neloseen putoavat puolestaan Jujhar Khaira ja Jesse Puljujärvi. Näistä etenkin suomalaishyökkääjän kohtalo nosti Oilers-faneissa valtavan raivomyrskyn.

– Puljujärven pudottaminen nelosketjuun vasta kauden toisessa ottelussa on melko naurettavaa ja jatkuva ketjuruletti tekee jatkuvuudesta haastavaa, nimimerkki MattErickson13 sanoi Twitterissä.

– Porukka sekoaa Puljujärven peluuttamisen takia. Rauhoittukaa. Eikö Oilers ole tunnettu historiastaan, jossa pelaajia peluutetaan ensin huonosti ja lähetetään sen jälkeen toisaalle, jossa he menestyvät erinomaisesti, Bookjie murjaisi.

– Jos he (Oilers) pilaavat Puljujärven – kuten näyttää käyvän – luulen että tämä on viimeinen korsi Edmontonin ja minun välillä. Annan heille hieman aikaa nähdäkseni, kuinka tämä toimii, mutta olemme nähneet tämän tarinan jo liian monta kertaa, KipYarbles voivotteli.

– Puljujärvi on kansallisaarre, eikä hänen kuuluisi tippua kuuden kärkihyökkääjän alapuolelle, BLuchanski täräytti.

Vaikka valtaosa oli McLellanin päätöstä vastaan, niin osa myös puolsi hänen ratkaisuaan.

– Olen kuullut, että Puljujärvi ei ole ansainnut tätä. No, itseasiassa hän on. Jokaisen on ansainnut paikkansa kokoonpanossa. Jos hän ei halua pelata nelosessa, niin sitten hänen pitäisi tehdä jotain sen eteen, juve_NEO totesi.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!