Edmonton Oilers on pelannut toistaiseksi vain yhden runkosarjaottelun.

Kyseinen kamppailu käytiin Ruotsissa, kun Oilers ja New Jersey Devils kohtasivat toisensa. Edmontonin pelaaminen oli läpikotaisin karseaa ja joukkue hävisi ansaitusti maalein 2-5.

Tämä johti lopulta siihen, että päävalmentaja Todd McLellan sekoitti tulevaan Boston Bruins -mittelöön hieman kokoonpanojaan. Kaksi kärkiketjua pysyvät ennallaan, mutta kolmoseen siirtyy edellisottelun nelosessa pelanneet Tobias Rieder ja Zack Kassian. Neloseen putoavat puolestaan Jujhar Khaira ja Jesse Puljujärvi. Näistä etenkin suomalaishyökkääjän kohtalo nosti Oilers-faneissa valtavan raivomyrskyn.

– Puljujärven pudottaminen nelosketjuun vasta kauden toisessa ottelussa on melko naurettavaa ja jatkuva ketjuruletti tekee jatkuvuudesta haastavaa, nimimerkki MattErickson13 sanoi Twitterissä.

– Porukka sekoaa Puljujärven peluuttamisen takia. Rauhoittukaa. Eikö Oilers ole tunnettu historiastaan, jossa pelaajia peluutetaan ensin huonosti ja lähetetään sen jälkeen toisaalle, jossa he menestyvät erinomaisesti, Bookjie murjaisi.

– Jos he (Oilers) pilaavat Puljujärven – kuten näyttää käyvän – luulen että tämä on viimeinen korsi Edmontonin ja minun välillä. Annan heille hieman aikaa nähdäkseni, kuinka tämä toimii, mutta olemme nähneet tämän tarinan jo liian monta kertaa, KipYarbles voivotteli.

– Puljujärvi on kansallisaarre, eikä hänen kuuluisi tippua kuuden kärkihyökkääjän alapuolelle, BLuchanski täräytti.

Vaikka valtaosa oli McLellanin päätöstä vastaan, niin osa myös puolsi hänen ratkaisuaan.

– Olen kuullut, että Puljujärvi ei ole ansainnut tätä. No, itseasiassa hän on. Jokaisen on ansainnut paikkansa kokoonpanossa. Jos hän ei halua pelata nelosessa, niin sitten hänen pitäisi tehdä jotain sen eteen, juve_NEO totesi.

Bookjie🇨🇦

@Bookjie
People are freaking out over what they see as mismanagement of Puljujarvi.

Calm down everyone. Do the Oilers have a history of mismanaging players and then sending them away for little value just to see them have great success elsewhere?

Ok, now that I say that outloud...

Surveyor Brett

@BLuchanski
Jesse Puljujarvi is a national treasure and shall never fall below top 6 forward status.

Eric Alper 🎧

@ThatEricAlper
If you ran your own small country what would be your number one rule ?

Oilers Insider

@EdmOilersTalk
One game in, let’s not all lose our heads. But obviously Puljujarvi on 4th line doesn’t make much sense to anyone. Let’s atleast wait until the final buzzer goes in Boston to see what happens.