© Kuva: Getty Images

Komea paluu! Anaheimin tähtihyökkääjä iski välittömästi – koko kausi oli jo vaarassa

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Anaheim Ducksin tähtihyökkääjä Ryan Keslerin kaudesta oli muodostua totaalinen pannukakku, sillä hänen pelättiin olevan sivussa jopa koko vuoden.

Heinäkuun lopulla GM Bob Murray ei ollut vielä lainkaan luottavainen Keslerin suhteen. Syyskuussa tilanne kääntyi kuitenkin päälaelleen, kun yhdysvaltalainen läpäisi lääkärintarkastuksen ja pääsi osallistumaan joukkueen harjoitusleirille. Pelilupaa ei kuitenkaan vielä myönnetty.

Tämä irtosi kuitenkin keskiviikkona, kun Kesler sai luvan osallistua Arizona Coyotesia vastaan pelattavaan otteluun. Näin ollen hänen lannevaivansa on toistaiseksi takanapäin, joka on Ducksin ja hänen itsensä kannalta parempi kuin hyvä uutinen.

Keslerin paluu sujui komeasti ja mies iski ottelun avausosuman vain noin kuuden minuutin pelin jälkeen. Arizona oli kamppailussa kuitenkin vahvempi ja voitti ottelun voittolaukauskisan jälkeen maalein 2-3.

Voit katsoa Keslerin maalin alla olevasta videosta:

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia