Komea paluu! Anaheimin tähtihyökkääjä iski välittömästi – koko kausi oli jo vaarassa

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Anaheim Ducksin tähtihyökkääjä Ryan Keslerin kaudesta oli muodostua totaalinen pannukakku, sillä hänen pelättiin olevan sivussa jopa koko vuoden.

Heinäkuun lopulla GM Bob Murray ei ollut vielä lainkaan luottavainen Keslerin suhteen. Syyskuussa tilanne kääntyi kuitenkin päälaelleen, kun yhdysvaltalainen läpäisi lääkärintarkastuksen ja pääsi osallistumaan joukkueen harjoitusleirille. Pelilupaa ei kuitenkaan vielä myönnetty.

Tämä irtosi kuitenkin keskiviikkona, kun Kesler sai luvan osallistua Arizona Coyotesia vastaan pelattavaan otteluun. Näin ollen hänen lannevaivansa on toistaiseksi takanapäin, joka on Ducksin ja hänen itsensä kannalta parempi kuin hyvä uutinen.

Keslerin paluu sujui komeasti ja mies iski ottelun avausosuman vain noin kuuden minuutin pelin jälkeen. Arizona oli kamppailussa kuitenkin vahvempi ja voitti ottelun voittolaukauskisan jälkeen maalein 2-3.

Voit katsoa Keslerin maalin alla olevasta videosta:

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!