Miro Heiskasen rantautuminen Pohjois-Amerikkaan on ollut hehkutusta täynnä. Nuoren puolustajan kypsyys tiedettiin, mutta Heiskanen on onnistunut ylittämään korkeimmatkin odotukset.

Nuorten lupausten peleissä Heiskanen paukutti hirmutehoja ja keräsi kehuja vasemmalta ja oikealta. Nyt pakkilupaus on päässyt aloittamaan varsinaisen NHL-harjoitteluleirin Dallas Starsin miehistön kanssa. Kun Stars-valmentaja Jim Montgomeryltä kysyttiin, kuka häneen on tehnyt suurimman vaikutuksen, vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä.

– Heiskanen. Jeesus, että hän osaakin luistella. Kerran, kun hän sai kiekon syöttönä [Jason] Spezzalta kahdella yhtä vastaan ylivoimahyökkäykseen, niin luulin hänen olevan puolustamassa tilannetta, kun hän oli niin pitkällä, Montgomery sanoo.

Mike Heika

@MikeHeika
Jim Montgomery when asked who has impressed him in camp: "Oh, Heiskanen. Jesus, can he ever skate? I mean, the one time he got the puck on the pass from Spezza on the two-on-one and I actually thought he was supposed to be the defenseman defending it he was so far up ice."