Montreal Canadiensiin tänä kesänä siirtynyt Max Domi odottaa innolla päästessään jälleen samaan seuraan junioriaikojen joukkuetoverinsa, Habs-hyökkääjä Jonathan Drouinin kanssa.

23-vuotiaat Domi ja Drouin pelasivat viimeksi yhdessä Kanadan alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa vuoden 2012 Ivan Hlinka Cupissa.

Kesän 2013 NHL-draftissa molemmat varattiin ensimmäisellä kierroksella, Domi Phoenix Coyotesiin ja Drouin Tampa Bay Lightningiin.

Domi kertoo pitäneensä vuosien varrella yhteyttä Drouinin kanssa.

– Todella taitava, mahtava tyyppi kaukalossa ja sen ulkopuolella, sekä hieno joukkuetoveri. Tästä tulee todella hauskaa, pelasimme sitten yhdesssä tai emme, Domi hehkuttaa NHL.comille.

Arizona Coyotesista Canadiensiin siirtynyt Domi on muutenkin innoissaan mahdollisuudestaan montrealilaisseurassa.

– Se on jotakin, mitä todella odotan. Tietenkin minulla on ikävä joukkuetovereitani ja Coyotesin organisaatiota ja siellä asumista ja toivon kaikillle siellä vain hyvää, mutta kaikki keskittymiseni on nyt Montrealissa, Domi painottaa ja jatkaa:

– On ainutkertainen tilaisuus saada laittaa Canadiens-paita päälle, tulen nauttimaan joka sekunnista. On suuri kunnia päästä edustamaan seuran värejä.