Edmonton Oilers kuuluu niihin joukkueisiin, jotka ovat Ottawa Senatorsin Erik Karlssonin perässä, kertoo Edmonton Journalin toimittaja Jim Matheson.

Kiekkotoimittaja kertoo seurapomojen olleen jo yhteydessä Ottawaan. Mikäli kauppa toteutuisi, se vaatisi melkoisesti järjestelyitä.

– Tämä on kaukaa haettua, sillä Edmonton ei voi maksaa neljälle tai viidelle pelaajalleen yli puolet palkkakaton summasta. Ja on vaikea nähdä, että Ottawa haluaisi esimerkiksi Leon Draisaitlia kaupassa. Seuran omistaja Eugene Melnyk haluaa edullisia diilejä, Matheson pohtii.

Karlssonista halutaan Ottawassa eri tietojen mukaan ”joukkueystävällinen” pelaajasopimus sekä varausvuoroja tai huippulupaus.

Senatorsin vaatimusten myötä Oilers ei ole ennakkosuosikki kauppahuhuissa. Matheson nostaa itse Vegas Golden Knightsin suosikiksi kilpailussa Karlssonista – heillä on tilaa palkkakaton alla. Tämän ohella heillä on antaa vaihdossa Ottawaa kiinnostavia pelaajia.

– Uskon, että Oilers pystyy tarjoamaan järkevän paketin parhaasta pakista. Se olisi täydellinen apu Connor McDavidille, joten miksi ei kysyisi, kiekkotoimittaja kiteyttää.