OHO! Boston Bruins valmis luopumaan tähtihyökkääjästään Ilja Kovaltshukin vuoksi – GM: ”Emme voi pitää molempia”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

The Athleticin toimittaja ja TSN:n sisäpiiriläinen Pierre LeBrun paljasti tiistaina kahdeksan NHL-seuran nimet, jotka havittelevat venäläishyökkääjä Ilja Kovaltshukia riveihinsä.

Yksi näistä oli Boston Bruins, jonka GM Don Sweeney myöntää avoimesti Bruinsin olevan 35-vuotiaan Kovaltshukin kintereillä. Mikäli neuvottelut venäläislaiturin kanssa sujuvat menestyksekkäästi, Sweeney ei tule tekemään jatkosopimustarjousta joukkueen tähtihyökkääjä Rick Nashille.

– Se on totta, että olen ollut yhdeydessä hänen (Kovaltshuk) agentteihinsa. Syyt tähän ovat ilmeiset – hän painaa 104 kiloa ja kykenee silti tekemään maaleja. Kyllä, hän on 35 vuotta vanha, ja se täytyy ottaa huomioon, mutta hän pystyy edelleen tekemään tulosta, Sweeney kertoi tiistaina The Boston Globe -lehdelle.

– Toivon, että hän tutustuu Bruinsiin ja sanoo: ”tuosta joukkueesta olen kiinnostunut”. Mutta ennen kuin mikään on miltään osin selvää, minun täytyy istua hänen kanssaan kasvotusten. Jos päädymme sopimukseen, emme voi pitää sekä Kovaltshukia että Nashia.

Kovalthuk pystyy allekirjoittamaan sopimuksen aikaisintaan 1. heinäkuuta. Samana päivänä Nashista tulee rajoittamaton vapaa agentti, mikäli Bruins ei tee hänen kanssaan jatkosopimusta.

33-vuotias Nash siirtyi Bostoniin helmikuussa New York Rangersista, johon matkasivat hyökkääjät Ryan Spooner ja Matt Beleskey sekä puolustaja Ryan Lindgren. Lisäksi Rangers sai Bostonin ensimmäisen ja seitsemännen kierroksen varausvuorot kesän 2018 draftiin.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia