Vegas Golden Knights jatkoi satumaista ensimmäistä NHL-kauttaan voittamalla lauantain vastaisena yönä Winnipeg Jetsin lukemin 3-2 ja nousi tämän ansiosta pudotuspelisarjassa johtoon otteluvoitoin 3-1.

Jetsin suomalaistykki Patrik Laine ampui tulisesti suoraan syötöstä joukkueensa tasoihin toisessa erässä, mutta Golden Knightsin hyökkääjä Tomas Nosek rankaisi armotta vain 43 sekuntia myöhemmin.

Jets sai kammettua ottelun jälleen tasoihin kolmannessa erässä, mutta Golden Knights -hyökkääjä Reilly Smith ratkaisi ottelun lopullisesti vain seitsemän minuuttia ennen kamppailun loppua.

Laine on tehnyt tänä keväänä NHL:n pudotuspeleissä nyt 16 otteluun viisi maalia ja 12 tehopistettä. Hän ampui yön ottelussa jopa seitsemän kertaa maalia kohti ja hänellä oli viisi taklausta.