Minnesota Wild tiedotti eilen, ettei organisaatio jatka seurassa yhdeksän vuotta palvelleen toimitusjohtaja Chuck Fletcherin sopimusta.

Wild putosi heti pudotuspelien avauskierroksella Winnipeg Jetsiä vastaan pelatusta ottelusarjasta, ja ilmeisesti tämä oli Minnesota-johdolle viimeinen tikki. Seura haluaa tiedotteensa mukaan muuttaa lähestymistapaansa saavuttaakseen Stanley Cupin.

Joukkueen pelaajat ottivat ratkaisun vastaan haikein mielin.

– Hän (Fletcher) merkitsi minulle paljon. Hän on aina ollut kunnioittava ja loistava johtaja ympärillämme. Mutta tämä on bisnestä, emmekä onnistuneet työssämme, Wild-kippari Mikko Koivu sanoi seuran Twitter-tilillä.

– Epäonnistuimme. Toivon, että olisin voinut nostaa tasoani, jotta sarjasta olisi tullut pidempi, hyökkääjä Eric Staal puolestaan surkutteli.

– Tämä on surullista. Chuck on hyvä tyyppi ja loistava persoona, puolustaja Ryan Suter sanoi.

– Tämä on rankka päivä. Pelaajina meidän on otettava vastuuta ja käännettävä uusi sivu. Chuck oli mahtava ihminen ja hän kohteli minua aina todella hyvin, Jason Zucker sanoi.

Minnesota Wild

@mnwild
Koivu: "[Fletcher] meant a lot to me. He's always been respectful and just a great manager to be around. It's something you don't want to see. But it comes down to business, we couldn't get it done."

Minnesota Wild

@mnwild
Staal: "We failed. I wish there was a level I could have gotten to make it a longer series."

Minnesota Wild

@mnwild
Suter: "It's obviously sad. Chuck is such a good guy, a good person." #mnwild

Minnesota Wild

@mnwild
Zucker: "It's a tough day...as players we have to take responsibility. We have to turn over a new leaf. Chuck was a great man and treated me very well here."