Winnipeg Jets voitti maanantain vastaisena yönä Dallas Starsin lukemin 4-2, mutta joukkue sai karseita uutisia, kun tähtipuolustaja Jacob Trouba loukkaantui ikävän näköisesti.

Juuri viime viikolla kahden kuukauden mittaisesta loukkaantumisesta toipunut Trouba sai Stars-pelissä jyrähtävän taklauksen tähtihyökkääjä Jamie Benniltä.

Trouba haki itse keskialueella taklausta Benniin, mutta kolossimainen hyökkääjä antoi niin mojovan vastataklauksen, että Trouba sai kokea sen luissaan. Trouba horjui tilanteen jälkeen pahannäköisesti, mutta pääsi kuitenkin omin avuin vaihtopenkille. Häntä ei nähty enää kaukalossa niitin jälkeen.

Ottelussa kaksi maalia tykittänyt suomalaistykki Patrik Laine näki taklauksen hyvin läheltä ja se toi hänelle vakavia muistoja viime kaudella tapahtuneesta loukkaantumisesta.

– Se tapahtui kesken ottelun, joten en kerennyt siinä kohtaa ajattelemaan sitä kovin paljoa. Olin itse ottavana osapuolena viime vuonna, mutta en edes muista yhtään mitään siitä taklauksesta. Toivottavasti hänellä (Trouballa) on edes muutama muistikuva – eikä hän menettänyt tajuntaansa. Meidän täytyy vain toivoa, että hän on kunnossa, Laine kommentoi Winnieg Sunille.

Katso Trouban loukkaantuminen alta:

Brady Trettenero

@BradyTrett
Jacob Trouba goes to hit Jamie Benn and gets steamrolled. Leaves game with injury.