Michael Grabner siirtyi perjantaina pelaajakaupassa New York Rangerista New Jersey Devilsiin. Uutinen oli iso pettymys Pittsburgh Penguinsin toimistolla, joka olisi halunnut nopean maalipyssyn riveihinsä.

TSN kertoo kuitenkin nyt, että Penguins ei jäänyt tuleen makaamaan. Seura on kääntänyt katseensa jo toisaalle ja yrittää nyt saada Ottawan hyökkääjä Derrick Brassardin kairattua riveihinsä.

[readmore from=”suomalaiset”]

TSN:n sisäpiiriläinen Pierre LeBrun kertoi perjantaina Twitterissä, että Penguins on kovin kiinnostunut Senatorsin sentteristä, mutta muistutti samalla, että Pens joutuu tekemään palkkakattonsa alle tilaa saadakseen hyökkääjän riveihinsä. Brassard tienaa 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria kaudessa, joten kyseessä ei ole halpa mies.

Penguinsin kannalta kauppa on ymmärrettävä. Seura menetti viime kauden jälkeen kolmossentteri Nick Boninon ja siitä lähtien seuralla on ollut huutava pula osaavasta sentteristä Sidney Crosbyn ja Jevgeni Malkinin takana. Bonino oli isossa roolissa Penguinsin kahdessa peräkkäisessä Stanley Cup-mestaruudessa 2016 ja 2017.