NHL:n kuumimpiin kysymyksiin kuuluu, kauppaako Ottawa Senators supertähtensä Erik Karlssonin ennen siirtorajan umpeutumista? Ottawa Senatorsilla on meneillään surkea kausi ja Karlsson varmasti haluaisi parempaan seuraan, jotta voisi kilvoitella Stanley Cupista. Senators hyötyisi kaupasta merkittävästi.

NHL:n All Star -tapahtuman mediatilaisuudessa Tampassa lauantaina Karlsson toisti itseään. Hän antoi samanlaisen kommentin tiedusteluille tulevaisuudestaan Ottawassa kuin aiemmissakin haastatteluissa.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

– Milloin tahansa minun on tehtävä päätökseni tulevaisuuteni suhteen, täytyy asioista keskustella. Tällä hetkellä en murehdi niistä. Huolehdin siitä, miten pääsemme eroon joukkueemme heikommasta vaiheesta ja pyrimme ratkaisemaan ongelmamme, Karlsson kommentoi NHL:n verkkosivujen mukaan.

Karlsson vakuuttelee, että saattaisi jatkaa uraansa Ottawassakin.

– Kun kesä lähestyy, kuumenevat keskustelut, ja mietin, mitä haluan uraltani. Ottawakin tarjoaa näkemyksensä ja sitten etenemme.

Karlsson toteaa väliensä Senatorsiin olevan hyvät ja Ottawaa hän pitää kotikaupunkinaan. Hänen vaimonsa on Ottawasta ja hänen poikansa syntyy siellä.