NHL-seura Ottawa Senatorsilla ei mene hyvin. Seuran kausi on toistaiseksi ollut urheilullisesti hyvin vaikea ja tämä on alkanut näkyä myös yleisömäärissä ja samalla tietysti seuran kassavirrassa. Senatorsin omistaja Eugene Melnyk on jo vihjaillut, että seura voisi muuttaa jonnekin toiseen kaupunkiin.

NHL:n vihatuin mies eli komissaari Gary Bettman on ottanut nyt tilanteeseen kantaa.

– En ole puhunut Eugenen kanssa. Luin kyllä hänen kommenttinsa mediasta. Ei hän sanonut, että seura olisi muuttamassa. Eikä seura voi muuttaakaan ilman NHL:n johtoryhmän suostumusta. Paljon melua tyhjästä, Bettman sanoi TSN:n haastattelussa.

Yksi Senatorsin ongelmista on se, että joukkueen kotihalli sijaitsee kovin syrjässä. Senators haaveilee uudesta kotihallista, mikä tulisi Kanadan pääkaupungin ytimeen. Bettman myöntää, että seuran olisi helpompi menestyä taloudellisesti, jos halli olisi keskustassa. NHL-pomo lohduttaa kuitenkin seuran faneja.

– Ottawan organisaatio on ihan kunnossa. Jospa nyt kaikki keskittyisivät nauttimaan vain tästä ulkoilmaottelusta Montrealia vastaan. Luulen, että sitä kautta ihmisillä on paljon hauskempaa ja he saavat tapahtumasta enemmän irti, Bettman sanoi viitaten viime yönä Suomen aikaa pelattuun ulkojääotteluun Montrealia vastaan.

Senators sai vähän valoa tunnelinsa päähän ottelussa, sillä se voitti ottelun 3-0.