Vain hetki sitten alkoi huhut siitä, kuinka suomalaisvahti Antti Niemi saattaisi olla matkalla takaisin Pittsburgh Penguinsiin, missä hän aloitti tämän kauden Matt Murrayn kakkosvahtina.

Voit lukea asiasta lisää tämän linkin kautta.

Kaikki Niemeen ja Penguinsiin liittyvät spekulaatiot voidaan kuitenkin tältä osin unohtaa, sillä seuran GM:nä toimiva Jim Rutherford avautui asiasta median edessä.

Hänen mukaansa Penguins ei nimittäin aio hankkia maalivahti loukkaantuneen Murrayn korvaajaksi, vaan se aikoo edetä nyt kahden nuoren veräjänvartijansa, Tristan Jarryn ja Casey DeSmithin, voimin.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

– Seuraamme tilannetta tarkkaan, mutta me aiomme edetä kahdella nuorella maalivahdillamme, joilla ei ole paljoa NHL-otteluita allaan, Rutherford kertoi toimittaja-laumalle keskiviikkona Hockey Hall of Famen tiloissa theScoren mukaan.

– Jarry on pelannut hyvin ja hän on todella mallikas maalivahti. Meidän on nyt vain pidettävä silmällä kuinka pitkään Murray tulee olemaan sivussa ja miten se vaikuttaa maalivahtipelaamiseemme. En kuitenkaan etsi aktiivisesti tällä hetkellä vaihtokauppaa.

Tämä tarkoittaa siis kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että Niemi tai kuka tahansa muu maalivahti ei ole saapumassa vahvistamaan Penguinsin rivejä Murrayn loukkaantumisen ajaksi.