Carolina Hurricanesin tulevaisuus Pohjois-Carolinassa ja Raleigh’n kaupungissa on yksi NHL:n suurimpia kysymysmerkkejä.

Seuran nykyinen omistaja, Peter Karmanos, on jo ehtinyt kertomaan julkisesti, että seura on myynnissä, ja hetken aikaa vaikutti siltä, että se on löytänyt ostajansa Chuck Greenbergin muodossa.

MLB-seura Texas Rangersin entinen omistaja oli nimittäin halukas ostamaan Hurricanesin itselleen 500 miljoonalla dollarilla, mutta Karmanoksen viimeaikaiset kommentit kielivät kuitenkin pahasti siitä, että Greenbergilla ei ole varaa ostaa seuraa haltuunsa.

Nyt markkinoille on ilmestynyt myös toinen nimi; dallasilainen miljardööri Thomas Dundon.

[readmore from=”suomalaiset”]

Sportsnetin John Shannon nimittäin vihjailee, että Dundon on käynyt Karmanoksen kanssa keskusteluja organisaation mahdollisesta ostamisesta. Shannon kuitenkin painottaa omalla Twitter-tilillään, että Hurricanes tulisi jatkamaan pelejään Pohjois-Carolinassa.

Nyt vaikuttaakin siis siltä, että mitä tahansa Hurricanesin tulevaisuudessa tapahtuu, tulee se jatkamaan pelejään nykyisellä paikkakunnalla.

Kyseinen uutinen ei taasen varmasti miellytä useita NHL-faneja, sillä Hurricanes on laahannut jo vuosikaudet yleisömääränsä kanssa. Tällä hetkellä, 12 kotiottelun jälkeen, Hurricanesin yleisökeskiarvo on 11 665, joka on NHL:n surkein lukema.