Pitkään siinä taas meni, mutta Arizona Coyotesin superlupaava Dylan Strome on jälleen mukana NHL-seuran riveissä. Hän pääse pelaamaan Coyotes-nutussa viime kaudella seitsemän ottelun verran, kunnes hänet lähetettiin takaisin junioriseura Erie Ottersin riveihin.

Tällä kaudella Strome on päässyt pelaamaan Coyotesin farmiseura Tucson Roadrunnersin riveissä 15 ottelun verran, joissa hän on iskenyt todella komeat kahdeksan maalia ja yhteensä 26 tehopistettä.

Strome on tällä hetkellä AHL:n pistepörssin kakkosena, mutta hänen pistekeskiarvonsa, 1,73, on liigan paras.

– Dylan teki loistavaa työtä hyödyntäessään mahdollisuutensa kehittää peliään AHL-tasolla. Hän oli keskittynyt niihin osa-alueisiin, joita hänelle sanoimmekin ja hän oli samalla todella tuottelias pelaaja. Odotamme, että hän jatkaa kasvuaan myös täällä, GM John Chayka kertoi seuran tiedotteessa.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Tottakai hänen tehonsa olivat aivan eliittitasoa, etenkin kun ajatellaan minkä ikäinen hän on. Hän on kiekon kanssa nopeaa ja hän hyödyntää mahdollisuutensa. Hän jatkaa kokonaisvaltaista kehittymistään täällä ja hän ansaitsi paikkansa Arizonaan.

Kyseessä on jo kolmas kerta, kun Strome pääsee koittamaan onneaan Coyotesin riveissä. Viime kauden seitsemän ottelun lisäksi hän kuului kojoottilauman kokoonpanoon myös tämän kauden alussa, joskin ainoastaan kahden ottelun ajan.

Strome varattiin kesällä 2015 koko tilaisuuden kolmantena pelaajana. Hänen edellään menivät Connor McDavid sekä Jack Eichel, joten odotukset häntä kohtaan ovat valtavat.