Buffalo Sabres on joutunut tulla viimeiset kolme viikkoa toimeen ilman ykköspuolustajaansa Rasmus Ristolaista.

Ristolainen loukkaantui 2. marraskuuta pelatussa ottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Loukkaantuminen aiheutui hänen omien sanojensa mukaan kolmannessa erässä tulleesta taklauksesta sekä blokatusta laukauksesta.

Nuori suomalaispuolustaja myöntääkin, että sivussa oleminen on ollut todella haastavaa, etenkin, kun joukkueella on mennyt heikosti.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Tämä on ollut todella rankkaa. Et pysty auttamaan joukkuekavereitasi ja meillä on ollut vaikeita pelejä sekä ylipäätään vaikeita viikkoja. Sitä siis haluaisi auttaa ja toivon mukaan pystyn palaamaan pian, Ristolainen avasi seuransa verkkosivuilla.

Tällä kaudella 13 pelaamaansa otteluun tehot 0+5 viimeistelleen Ristolaisen rankat ajat alkavat kuitenkin olla ohitse. Hän nimittäin luisteli joukkueensa mukana ensimmäistä kertaa keskiviikkona ja ilmoitti olevansa valmis takaisin tositoimiin.

– Nämä ovat olleet pitkiä viikkoja ja nyt meno tuntui loistavalta. Olen innoissani paluustani ja olen hyvässä kunnossa. Tunsin oloni ”freshiksi” ja toivon palaavani myöhemmin tällä viikolla. Ilmoitin heille (johtoportaalle) olevani valmis ja nyt paluuni ajankohta on heistä kiinni.