Detroit Red Wings kärsi viime yönä ruman tappion Edmonton Oilersia vastaan, joka päihitti punasiivet lukemin 6-2.

Normaalisti kun joukkue kärsii näin selkeän tappion, voi sen laittaa koko miehistön piikkiin. Nimittäin harvoin 6-2-tappioissa on juuri onnistujia.

Red Wingsin päävalmentajana toimiva Jeff Blashill päätti kuitenkin purkaa tällä kertaa turhautumisensa erityisesti yhteen yksilöön, jonka hän mainitsi median edessä myös nimeltä. Kyseinen kaveri on nuori tähtihyökkääjä, Anthony Mantha.

– Tämä on vaikea liiga jos et näytä vaihdosta toiseen oikeaa intensiteettiä jokainen ilta. Meillä on joitakin nuoria kavereita, jotka ovat auttaneet joukkuettamme, mutta tämä tuo mukanaan myös valtavasti vastuuta, Blashill kertoi toimittajille ottelun jälkeen.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Anthony Manthan on oltava jatkossa paljon parempi. Huomattavasti parempi. Ei ole okei olla matkustajana mukana, kun sinun pitäisi olla ratkaisupelaaja.

Blashill kuitenkin mainitsi, että Mantha ei ole asian kanssa yksin. Päävalmentajalta odottaa kuitenkin erityisesti häneltä jatkossa huomattavasti parempaa.

– Hän ei ole yksin tämän asian kanssa, mutta hän on yksi heistä, joille sanoin ennen kauden alkua, että ”jos me haluamme olla loistavia, sinun on oltava loistava”. Hän on ollut myös tällainen, mutta ei missään nimessä viimeisessä parissa ottelussa.