Montreal Canadiensin ympärillä velloo tällä hetkellä valtaisa määrä huhuja, sillä joukkue ei kaikessa yksinkertaisuudessaan menesty tällä hetkellä.

Viime viikkoina puhe on keskittynyt ykkösmaalivahti Carey Pricen ympärille, sillä hän on ollut jo pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi. Useat tahot uskovatkin kyse olevan jostain muusta ja sen myötä kanadalaisvahdin nimi on liitetty siirtohuhuihin.

Price ei ole kuitenkaan ainoa Canadiensin tähtipelaaja, jota ollaan viemässä muualle. Hänen lisäkseen myös Shea Weber, Alex Galchenyuk sekä Max Pacioretty ovat liikkuneet huhuissa.

Monet pitävätkin tällä hetkellä heistä viimeisimpänä mainitun, siis Canadiensin kapteenina toimivan Paciorettyn, kauppaamista jopa todennäköisenä.

TSN:n arvostettu toimittaja Darren Dreger ei ole vielä valmis lyömään viimeistä naulaa arkkuun, mutta myös hän pitää sitä erittäin mahdollisena.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

– Mikäli tämä joukkue ei kykene kääntämään kelkkaansa todella nopeasti, puheensorina alkaa käydä yhä voimakkaammaksi. Todella paljon voimakkaammaksi.

– Marc Bergevin (GM) on tehnyt todella rohkeita treidejä. Hän hankki Jonathan Drouinin ja luopui Mikhail Sergachevista, joka on ollut ilmiömäinen Tampa Bay Lightningissa. Hän teki todella merkittävän treidin kaupatessaan PK Subbanin Nashvilleen. Toki hän sai Shea Weberin takaisin, mutta Weber ei ole muuttumassa enää tästä nuoremmaksi.

– Seuraava looginen juttu on tehdä tälle joukkueelle jotain todella ravistelevaa ja silloin se tarkoittaa sitä, että harkitset kapteenin kauppaamista.