Washington Capitals saapui viime yönä Colorado Avalanchen vieraaksi, eikä kotijoukkue jättänyt kamppailusta mitään jossiteltavaa. Se otti nimittäin ottelusta vakuuttavan 6-2-voiton.

Capitals otti kuitenkin yhdessä asiassa erävoiton, ja se oli fyysisyys. Tästä se sai kiittää puolustaja Brooks Orpikia, joka jysäytti kamppailussa hurjaakin hurjemman pommin.

Ottavana osapuolena oli sen sijaan Vladislav Kamenev, joka pelasi NHL-uransa kolmatta ja Avalanche-uransa ensimmäistä ottelua – kyseessä oli siis todellinen NHL:n tapa toivottaa nuori kaveri tervetulleeksi liigaan.

Taklauksella oli Avalanchen ja Kamenevin kannalta musertavat vaikutukset, sillä 21-vuotias hyökkääjä mursi tilanteessa kätensä. Avalanche tiedotti asiasta Twitter-tilillään jo ottelun aikana.

Kamenev siirtyi Avalancheen samaisessa kaupassa, jossa osoitetta vaihtoivat myös Matt Duchene sekä Kyle Turris. Kamenev siirtyi Denveriin Nashville Predatorsin riveistä.

Venäläishyökkääjä on pelannut Pohjois-Amerikassa pääasiassa AHL:n puolella. Farmisarjassa nuorukainen on saanut alleen 141 runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt 39 maalia ja yhteensä 100 tehopistettä.