Winnipeg Jetsin hyökkääjä Mark Scheifeleltä ei puutu kunnianhimoa.

24-vuotias kanadalaissentteri marssi viime kaudella NHL:n pistepörssissä seitsemänneksi, mutta se ei riitä pelaajalle. Jets-tähti haluaa nousta koko sarjan parhaaksi pelaajaksi.

Onko hänellä siihen edellytyksiä, on asia erikseen, mutta suunta on oikea. Scheifele viimeisteli viime kaudella runkosarjassa hurjat tehot 32+50=82 , eikä tälläkaan kaudella ole mennyt huonosti. Kanadalaishyökkääjä on ollut Jetsin kantavia voimia, kun 11 otteluun on syntynyt tehot 4+8=12.

– Scheifele sijoittui ensimmäistä kertaa NHL:n pistepörssissä kärkikymmenikköön ja on nyt astumassa pelaajauransa parhaisiin ikävuosiin. Sen, että hän tekee sen Patrik Laine laidallaan, pitäisi pelottaa kaikkia Winnipegin ulkopuolella, The Hockey News arvioi.

Jotta Jetsin tähtipelaaja voisi nousta joskus maailman parhaimpien pelaajien joukkoon, tarvitsee hänen edustaa menestyvää joukkuetta. Winnipegissä tähän on varmasti kaikki edellytykset lähivuosina kehittyvien nuorten pelaajien johdolla. Scheifele on linjannut tavoitteekseen Stanley Cupin ja olympiakullan voittamisen.