Colorado Avalanchen Matt Duchenen nimi ei tule poistumaan siirtohuhuista, ennen kuin vaihtokauppa todellisuudessa konkretisoituu.

Viime päivinä puheet ovat lähteneet kuitenkin jälleen kiihtymään ja näillä näkymin potentiaalisimmaksi uudeksi seuraksi kanadalaissentterille olisi nousemassa Vancouver Canucks.

Canucksin tiedetään jo aiemminkin ilmaisseen kiinnostuksensa Avalanche-tähteään kohtaan ja itse asiassa kanadalaisseuralla olisi hyvinkin pitkälti tarjota denveriläisseuran GM:nä toimivalle Joe Sakicille ne palat, jotka hän haluaa.

– Edelleen on hyvin ilmiselvää, että Sakic hakee niinkin montaa kuin kolmea vaihtokappaletta: Nykyistä NHL-pelaajaa, varausvuoroa ja lupausta, Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos avaa.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Mitä tulee siihen lupaukseen, hän katsoo Jonathan Drouin -vaihtokauppaa – hän haluaa ”oman Mikhail Sergachevinsa”. Hän haluaa huippulupauksen.

Tätä kautta esille on noussut myös suomalaispuolustaja Olli Juolevin, joka pelaa tämän kauden Turun Palloseurassa, nimi.

– Tällä hetkellä yleinen ilmapiiri on se, että Vancouver on nousemassa ehdokkaaksi ja Olli Juolevin ympärillä on paljon puhetta. Hänet varattiin samana vuonna kuin Sergachev, mutta hänestä ei tokikaan tule sitä samaa fiilistä, että hän olisi valmis pelaamaan (NHL:ssä) aivan heti.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.