Kuten vanha sananlasku kertoo, ihminen on erehtyväinen. Näin kävi myös viime yönä ennen New Jersey Devilsin ja San Jose Sharksin kamppailun alkamista.

Nimittäin Yhdysvaltojen kansallislaulua laulamaan saapunut 12-vuotias Lauralie Mufute unohti laulun puolessa välissä sanat, minkä vuoksi hän piti pitkän hiljaisen hetken. Yleisö kuitenkin huomioi tämän ja ryhtyi auttamaan nuorta lahjakkuutta.

Yleisö nimittäin lauloi yhdessä Mufuten puolesta loppuun. Näkymä oli myös komea, sillä tempaukseen osallistui 14 831 fania.

Temppu sai myös monen Devils-fanin innostuneeksi ja ylpeäksi omasta fanilaumastaan. Moni Devils-fani nimittäin kommentoi tempausta omalla Twitter-tilillään.

Mike Pron 🇺🇸🏊🏻‍♂️

@mikepron
That's how its done! #anthem

Mufuten puolustukseksi on myös kerrottava, että hän on hoitanut kansallislaulun aiemmin kunnialla loppuun saakka. Näin tapahtui nimittäin vuonna 2015, kun hän esitti laulun niin ikään Devilsin kotipelissä.

https://www.facebook.com/nextstepbroadway/videos/10153225040171432/

Kyseessä oli lyhyeen aikaan jo toinen kerta, kun yleisö on auttanut kansallislaulun laulajaa pulassa. Näin kävi viimeksi kolme päivää sitten, kun Ottawa Senatorsin kotihalli Canadian Tire Centerin äänentoisto oli lähellä pettää. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.