Mahtavaan vireeseen äitynyt Ottawa Senators kohtasi viime yön ottelussaan Vancouver Canucksin. Kanadan pääkaupungin kiekkoylpeys otti ottelussa kuitenkin nokkiinsa lukemin 3-0, mikä tarkoitti sitä, että joukkue kärsi kauden ensimmäisen tappionsa varsinaisella peliajalla.

Senatorsin ja sen fanien osalta ottelussa oli eräs lisäarvoa tuova aspekti, kun kapteeni Erik Karlsson pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa. Se ei kuitenkaan siivittänyt Senatorsia voittoon saakka.

Ottelun alussa nähtiin kuitenkin eräs outo hetki, kun palohälytys sai areenan äänentoistojärjestelmän pettämään. Tästä syystä joukkueet suorittivat ottelun alkulämmöt täysin ilman musiikkia.

Kun vuorossa oli perinteikäs kansallislaulu, oli areenan jumbotronilla ilmoitus, missä faneja kehotettiin liittymään ongelmien vuoksi lauluun mukaan. Laulun piti alunperin esittää artisti nimeltä Steph La Rochelle.

Laulun esittäminen alkoikin mykkänä olleella mikillä ja yleisön komealla laululla. Kuin ihmeen kaupalla mikki alkoi kuitenkin pelittämään heti alun jälkeen, joten myös La Rochelle sai laulunsa kuuluviin.

Se ei kuitenkaan yleisöä enää estänyt, joka suoritti kansallislaulun kunnialla loppuun saakka. Voit katsoa videon komeasta näystä alta.

Steph La Rochelle

@LaRochelleSteph
A few technical difficulties tonight. But thank you for singing along with me!! 🇨🇦❤️#ocanada #anthemsinger #ottawasenators

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.