New Jersey Devilsin tekeminen kaukaloissa ei ole ollut parasta mahdollista luokkaa, sillä se on pelannut edellisen kerran NHL:n pudotuspeleissä kaudella 2011-12. Tällöin se pelasi aina Stanley Cupin finaaleissa, mutta Los Angeles Kings veti pidemmän korren.

Heikko menestys on näkynyt myös katsomoiden puolella, sillä esimerkiksi viime kaudella sen yleisökeskiarvo oli ainoastaan 14 567, joka oli koko liigan neljänneksi heikoin lukema. Sen alta löytyivät ainoastaan New York Islanders, Arizona Coyotes sekä Carolina Hurricanes.

Tämän vuoksi se onkin valmis tekemään mitä tahansa, jotta se saisi yleisömääränsä kasvuun. Aivan Ottawa Senatorsiksi se ei ryhdy, eli siis pienentämään hallinsa katsojakapasiteettia paremman keskiarvon toivossa.

Sen sijaan se on valmis jakamaan kausikortteja naurettavan pieneen hintaan – siis ilmaiseksi. Tämän sai kokea seuran fani Nick Donnelly, joka ilahtui suuresti saadessaan ilmaisen kausikortin pienellä teolla.

Hän nimittäin kysyi Devilsiltä Twitterissä, että kuinka monta uudelleentwiittausta hänen viserryksensä vaatii, jotta hän saisi ilmaisen kausikortin. Pienen laskutoimituksen jälkeen Devils tuli lopputulokseensa, joka oli vain 9 450 retwiittiä.

Jutun kirjoitushetkellä Donnellyn twiitistä on kulunut 17 tuntia, ja hänellä on tilillään jo 11 000 uudelleentwiittiä.

Esimerkiksi pikaruokaketju Wendys lupasi eräälle nuorukaiselle vuoden ilmaiset nugetit, jos hänen twiittinsä saisi 18 miljoonaa uudelleentwiittausta. Pikainen tutkimus kertoo, että Carter Wilkersonilla on tällä hetkellä kasassa 3,7 miljoonaa retwiittiä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.