Ottawa Senatorsin viime kausi oli kuin satukirjasta. Ensinnäkin se onnistui puskemaan Itäisen konferenssin puolelta NHL:n pudotuspeleihin, vaikka joukkuetta kohtaan ei ollut kovinkaan suuria odotuksia.

Tämän se onnistui tekemään siitäkin huolimatta, vaikka seuraikoni Clarke MacArthurin jatko jääkiekkoilijana oli vaakalaudalla, minkä lisäksi ykkösvahti Craig Andersonin vaimo sairastui syöpään.

Pudotuspeleissä se kampesi aina Itäisen konferenssin finaaleihin saakka, ja se oli yhden jatkoerän päässä Stanley Cupin finaaleista, mutta tämä paikka meni lopulta Pittsburgh Penguinsille.

Tästäkään huolimatta, kun Senators pelasi toisella pudotuspelikierroksella New York Rangersia vastaan, ei seura saanut myytyä hallia täyteen. Muutoinkin joukkueen yleisömäärä kauden aikana oli alle 17 000, joka oli NHL:n yhdeksänneksi huonoin.

Tämä on saanut nyt seurajohdon reagoimaan, joka on päättänyt vähentää hallin katsojakapasiteetista merkittävän määrän, yhteensä 1 500 paikkaa. Tämän liikkeen myötä se toivoo, että hallin täyttöprosentti lähtisi kasvuun.

Asiasta kertoi alunperin Ottawa Sunin Don Brennan. TSN:n toimittaja Brent Wallacen ottamasta kuvasta näkyy, kuinka Senators on peittänyt hallin piippuhyllyn ylimmät penkkirivit lakanoilla.

Brent Wallace

@localpodcaster
The Sens have eliminated about 1500 seats for the upcoming season. The top of both ends

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.