Tänä kesänä olemme päässeet jälleen todistamaan mitä erilaisimpia asioita, joihin Stanley Cup -pokaalia voi käyttää.

Kahtena kesänä putkeen jääkiekkomaailman arvostetuin kannu on ollut Pittsburgh Penguinsin hallussa ja he ovat ottaneet siitä kaiken irti.

Stanley Cup -pokaali onkin päässyt näkemään kuluvan kesän aikana kaikenlaista.

Pysti on päässyt Olli Määtän matkassa tutustumaan tuhansien järvien luvattuun maahan, sekä Sidney Crosby että Kris Letang ovat ilahduttaneet sen avustuksella sairaita lapsia ja Phil Kessel on puolestaan keskittynyt käyttämään sitä hot dogien syömiseen golf-kentällä.

Nyt vuorossa on ollut Nick Bonino, joka pelaa ensi kaudella kevään finaalivastustaja Nashville Predatorsin paidassa, ja hän jatkoi Kesselin kanssa samoilla linjoilla. Tällä kertaa pelissä eivät olleet kuitenkaan hot dogit, vaan äidin valmistama kotitekoinen pasta.

Philip Pritchard

@keeperofthecup
When you have an Italian background...spaghetti is a must! Nick Bonino enjoys Moms homecooking. #stanleycup @HockeyHallFame @NHL @penguins

29-vuotias Bonino omaa italialaisjuuret ja hän selvästikin halusi pitää niistä kiinni, nauttimalla pastaa maailman parhaasta pastakulhosta.

Toki yhdysvaltalaissentteri löysi myös hyödyllisempää käyttöä pokaalille, sillä hän oli keräämässä sen avustuksella rahaa hyväntekeväisyyteen.

Avon Old Farms Athletics

@AOF_Athletics
Yet again @NickBonino '07 makes @avonoldfarms proud by sharing the #StanleyCup with the public and raising money for #CCMC. #WingedBeavers

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.