Vancouver Canucks mennyt kausi oli murheellinen, mikä johti lopulta siihen, että käytännössä jokainen joukkueen pelaajista oli kaupan.

Nyt Kanadassa mietitäänkin kuumeisesti jälleenrakennuksen mahdollisuutta, sillä nykyisellään joukkue ei ole missään nimessä valmis voittamaan. On kuitenkin ainakin yksi pelaaja, josta Canucks ei haluaisi erkaantua kovinkaan helpolla. Hän on puolustaja Chris Tanev.

Kiekkotoimittaja Elliotte Friedman nimittäin kertoi, että huhujen perusteella Canucksin GM Jim Benning on saanut vastailla virkaveljiensä puheluihin koskien juuri Tanevia. Seura ei ole kuitenkaan luopumassa hänestä halvalla.

– Yksi asia mitä olen kuullut on se, että muut GM:t ovat ottaneet Vancouveriin yhteyttä, mutta tämä on kaukana varmasta. Jos Chris Tanev kaupataan jonnekin, hänen hintansa tulee olemaan todella korkea. Hänellä on sopimustaan jäljellä vielä kolme vuotta ja hän on hyvä pelaaja hyvään hintaan. En usko, että Vancouver kauppaa häntä, ellei tarjous ole sitten loistava, Friedman kertoi Sportsnetin mukaan.

Tanevin sopimusta on jäljellä vielä kolmen vuoden ajan, minkä cap hit on mukavat 4,45 miljoonaa dollaria. Jos Canucks mielii kaupata hänet, olisi se tehtävä piakkoin. Nimittäin kun Tanevin uusi sopimuskausi alkaa 1.7, astuu miehellä samalla voimaan hänen muokattu kauppaamisen estävä pykälänsä.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.