Tähän mennessä allekirjoittanut on jo pudonnut laskuista sen suhteen, kuinka moneen seuraan Colorado Avalanchen Gabriel Landeskog ja Matt Duchene ovat ehditty yhdistämään, mutta lisätään listaan nyt vielä Ottawa Senators.

Kanadalaisseuran kohdalla on kuitenkin sellainen kummajainen, että ennen kuin huhut alkoivat edes muodostumaan, ampui seuran GM:nä toimiva Pierre Dorion ne alas. Toisaalta hän myönsi samalla, että neuvotteluita on käyty.

Joe Sakic ja minä olemme puhuneet, mutta tässä vaiheessa en näe, että meidän kannattaisi jatkaa tähän suuntaan. Siinä ei olisi mitään järkeä, Dorion kertoi Postmedialle.

– Me haluamme tehdä jotakin sen eteen, että parantaisimme kokoonpanoa, mutta vaihtokaupat ovat todella vaikeita tehdä. En näe järkeä tuhlata kaikkea tulevaisuuttamme sen eteen, että saisimme yhden tai kaksi valmista pelaajaa. Meidän pitää olla realistisia ja ja parantua ilman, että luopuisimme kaikesta tulevaisuudestamme.

Avalanchen pyyntihinta Landeskogista ja Duchenesta on huomattava, sillä ostavan joukkueen pitäisi pulittaa jommasta kummasta huipputason nuori puolustaja, ykköskierroksen varausvuoro ja tulevaisuuden lupaus.

Kiinnostusta kaksikkoon on valtaisa määrä, mutta pyyntihinta on tiputtanut monet joukkueet kilvasta ulos.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.