Carolina Hurricanesin suomalaiskaksikko Sebastian Aho & Teuvo Teräväinen olivat pysäyttämättömällä pelituulella kotiottelussaan Philadelphia Flyersia vastaan.

Flyers jäi ottelussa täydelliseksi vastaantulijaksi, sillä Hurricanes purjehti ottelussa vakuuttavaan 5-1-voittoon. Vielä vakuuttavampi oli tapa, jolla se tuli: isännät hyydyttivät vastustajansa ensimmäisen 50 minuutin aikana ainoastaan kuuteen laukaukseen kohti maalia. Lopulta laukaukset meni kotijoukkueelle 28-16.

Kaikkein pahimmin Flyersia kurittivat Hurricanesin suomalaispelurit. Aho tälläsi 38 minuuttiin ja viiteen sekuntiin NHL-uransa ensimmäisen hattutemppunsa ja saalisti siihen päälle vielä ykkössyötön Justin Faulkin ylivoimaosumaan päätöserässä.

’Canesin toinen suomalaispeluri Teräväinen puolestaan oli syöttämässä Ahon kolmatta maalia, joka siis syntyi niin ikään ylivoimalla, ja hän toimi kakkossyöttäjänä myös Faulkin osumassa.

Ahon peliaika ottelussa oli ainoastaan 13:59. Hän laukoi ottelussa neljä kertaa kohti maalia, merkkautti teholukeman +2 ja blokkasi kaksi laukausta. Teräväiselle (+1) vastuuta kertyi puolestaan 13:46.

Flyersin ainokaisesta ottelussa vastasi Brayden Schenn, joka viimeisteli kavennusmaalin päätöserässä ylivoimalla.

Ahon kaikki maalit pääset katsomaan täältä.