Tampa Bay Lightningin ykköspuolustaja Victor Hedman laittaa seuransa huoltajan melkoisen vaaralliseen tilanteeseen otteluita edeltävissä lämmittelyissä.

Jokaisella pelaajalla on oma tapansa valmistautua peliin. Se käynnistyy viimeistään aamulla ja päättyy lämmittelyissä, juuri ottelun alla.

Usein maalivahdeista puhutaan jääkiekkopiirien omituisimpina kavereina, mutta ruotsalaispuolustaja Victor Hedman nostaa omalla ”suorituksellaan” myös puolustajat, tai ainakin itsensä, tähän samalle ”omituisten kavereiden” listalle.

Mikä sitten tekee Hedmanista ”omituisen”? Puhtaasti se, että otteluiden alla hän pyytää huoltajaa asettamaan kätensä laidan päälle ja sen jälkeen käynnistyy melkoinen silmä-käsi-koordinaatiospektaakkeli, joka näyttää tältä:

Cleve's Source for Sports

@ClevesSFS
Victor Hedman's #NHL pre-game routine is pretty wicked! #stanleycup #tampaBayLightning vine.co/v/eqMmWJz5lhO

Jääkiekkomailojen lavat ovat nykyään sellaista tavaraa, että kyseisen huoltajan sormille kävisi melko ikävästi, mikäli Hedmanin rutiini epäonnistuisi.

Yllä olevalla videolla ei näy huoltajan kasvot, mutta kaikkein vaikuttavin asia Hedmanin ”lämmittelyissä” on se, ettei kyseinen huoltaja edes katso sormiinsa, vaan puhtaasti vain seuraa kaukalon puolella tapahtuvia lämmittelyjä.

Yksi kysymys jää kuitenkin ikävästi askarruttamaan mieltä: millä ihmeellä hän on saanut huoltajan suostumaan tähän?