Kun Chicago Blackhawks on ollut tappiolla tai tasalukemissa tällä kaudella kolmansissa erissä, joko Artem Anisimov tai Marian Hossa ovat olleet usein pelastavan pelaajan roolissa joukkueessa.

Anisimov on kuitenkin loukkaantumisen vuoksi ollut sivussa jo lauantaista lähtien ja viime yönä Hossa liittyi hänen seurakseen sairastuvan puolelle.

Hossa loukkaantui viime yön ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan ensimmäisessä erässä. Blackhawks hävisi ottelun 4-3, eikä pystynyt ilman kahta tärkeää miestään nousemaan kolmannessa erässä tappioasemasta voittoon.

Joukkueen valmentaja Joel Quenneville sanoi, että Hossa oli ”ok” ottelun jälkeen, vaikkei tämä palannutkaan jäälle. Valmentajan mukaan hyökkääjä kärsii ylävartalovammasta.

Sekä Hossan että Anisimovin tilaa tarkkaillaan päivittäin, mutta Blackhawksin hyökkäyksen kannalta olisi toivottavaa, että kaksikko palaisi nopeasti jäälle.