Anaheim Ducks on enää yhden voiton päässä NHL:n puolivälieräpaikasta, kun se takoi kotonaan Dallas Starsia vastaan tylyt 6-2 -lukemat, ja siirtyi ottelusarjassa jo 3-2 -johtoon.

Dallas-vahti Kari Lehtonenkaan ei ollut ottelussa parhaimmillaan, ja hänet otettiin vaihtoon ottelun kolmannessa erässä Ducksin johtaessa 5-2. Lehtonen torjui 16 kertaa ennen vaihtoa.

Anaheimin tähdistä Corey Perry teki tehot 1+2 ja Ryan Getzlaf 1+1. Getzlaf nousi pisteillään Ducks-historian tehokkaimmaksi pudotuspelipelaajaksi ohi Teemu Selänteen.

Suomalaisista vain Saku Koivu pääsi pisteille yhdelä syötöllä.

Chicago Blackhawks on kääntämässä sarjaa St.Louis Bluesia vastaan. Blues voitti sarjan kaksi ensimmäistä peliä, mutta sen jälkeen kuskin paikalla on ollut Chicago. Se on voittanut kolme peliä putkeen, joista kaksi viimeistä voittoa on tullut jatkoerissä.

Ottelusarjan 3-2 -johdon varmistaneen jatkoerämaalin Chicagolle iski kapteeni Jonathan Toews.

Philadelphia tasoitti otteluvoitot New York Rangersia vastaa 2-2:teen voitettuaan kotonaan 2-1. Kimmo Timonen pelasi ottelussa yli 23 ja puoli minuuttia jääden ilman tehopisteitä.