Lyödäänpä faktat tiskiin heti kättelyssä: Jaromir Jagr ei saanut Florida Panthersilta jatkosopimusta enää viime kauden päätteeksi, minkä johdosta hän joutui tukalaan tilanteeseen.

Kerta toisensa jälkeen häneen kohdistetut huhut eivät ole pitäneet paikkaansa, joten Jagr on yhä tälläkin hetkellä työttömänä. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että pelastus olisi löytymässä Länsi-Kanadasta.

Nimittäin Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman on kertonut, että Calgary Flames on tosissaan harkitsemassa Jagrin pestaamista.

– Tiedän, että jotkut joukkueet ovat keskustelleet asiasta paljon ja miettineet vaihtoehtoa. Calgary on katsonut tilannetta vielä erityisen tarkasti. Yksi hänen (Jagrin) entisistä valmentajista, Glen Gulutzan, valmentaa nykyisin siellä, Friedman kertoi FanRagSportsin mukaan.

Friedman muistutti myös, että kenties myös Jagr on halunnut tarkoituksella jarrutella uuden seuransa suhteen. Se on nimittäin varmaa, että pelipaikka löytyy, joskin se ei varmuudella tule olemaan NHL:ssä.

– Mitä minä olen kuullut, niin Jagrilla on tällä hetkellä todella paljon malttia. Jos hän ei tule NHL:ään, sitten hän menee kenties rapakon toiselle puolelle. Kenties hän haluaakin pelata olympialaisissa. Ehkä hän haluaa, kuten hän on jo kertonut, aloittaa oman kylänsä joukkueessa Tshekissä, ja tulla takaisin NHL:ään jossakin vaiheessa kautta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.