Carolina Hurricanes on naarannut joukkueeseensa viime vuoden aikana runsaasti pudotuspelikokemusta erityisesti Chicago Blackhawksin riveistä.

Nimilista pitää sisällään pelaajia, kuten Teuvo Teräväisen, Bryan Bickellin, Scott Darlingin, Joakim Nordströmin, Trevor van Riemsdykin sekä viimeisimpänä Marcus Krügerin.

Tähän kaikkeen on kuitenkin syynsä, sillä Hurricanesin GM:nä toimiva Ron Francis haluaa kasata Raleighin kiekkoylpeydestä todellista voittajaa. Se on jo valmiiksi potentiaalinen ryhmä, jota on täydennetty tasonsa todistaneilla Stanley Cup -voittajilla.

– En usko, että pukuhuoneessasi voisi koskaan olla liikaa pudotuspelikokemusta, mutta ennenkaikkea pudotuspelimenestystä, Francis kertoi Krugerin esittelyn yhteydessä Hurricanesin verkkosivujen mukaan.

Krüger sen sijaan on valmis nostamaan Hurricanesin omalla panoksellaan uudelle tasolle. Työteliäs hyökkääjä onkin valmis tekemään tämän suhteen kaiken tarvittavan.

– Sinä aina haluat auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon ja minä haluan ehdottomasti kehittyä kokoajan paremmaksi ja paremmaksi pelaajaksi. Minä menen kaukaloon, teen parhaani ja hyödynnän jokaisen saamani mahdollisuuden.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.