Tulevan kesän laajennusdrafti sekoittaa monen joukkueen pakettia, eikä vähiten New York Rangersin tilannetta sen maalivahtien suhteen. Sen on nimittäin suojattava Henrik Lundqvist jo pelkästään siitä syystä, että hänen sopimuksessaan on liikuttelun estävä pykälä.

Samalla se kuitenkin tarkoittaa sitä, että se tulee menettämään todella suurella todennäköisyydellä Antti Raannan Las Vegasiin, ilman minkäänlaista korvausta.

Tästä syystä Raanta onkin liitetty siirtohuhujen kohteeksi, joskin tähän mennessä ne ovat olleet puhtaita huhuja.

Nyt New York Postin kiekkotoimittaja Larry Brooks kuitenkin vahvistaa kirjoittamassaan artikkelissa, että Raanta kiinnostaa tällä hetkellä useaa NHL-seuraa. Brooks kirjoitti jutussaan seuraavanlaisesti:

”Olemme saaneet selville, että useat seurat ovat udelleet Rangersilta maalivahti Antti Raannan saatavuutta. Hän on tällä hetkellä valittavissa Vegasin toimesta.”

Raanta on pelannut NHL:ssä nyt neljän kauden ajan, joista jokainen on ollut suomalaisen kannalta nappisuoritus. Kuitenkin vasta mennyt sesonki oli Raannalta todellinen läpilyönti, sillä hän sai pelata Rangers-maalilla mukavat 30 runkosarjaottelua tilastoin 92,2/2.26.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.