Monet puhuvat tällä hetkellä siitä, miten Nashville Predators on seurahistoriansa kovimmassa paikassa. Totuus on se, että niin saattaa olla myös Pittsburgh Penguins.

Predatorsille steppi toisen pudotuspelikierroksen joukkueesta Stanley Cup -finalistiksi on melkoinen. Seura on täysin uudessa ja tuntemattomassa paikassa, vasta rakentamassa todellista voittamisen kulttuuria.

Ja nyt eteen astelee Penguins, joka on viime kevään mestari. Ei siis ihme, että tennesseeläisten kohdalla puhutaan siitä kovasta paikasta.

Samaan aikaan myös Penguins on erilaisessa tilanteessa. Se ei nimittäin ole todennäköisesti koskaan kohdannut joukkuetta, joka kykenisi vastaamaan sen huikeaan pelinopeuteen ja tempoon, kuin Predators.

Itse asiassa pingviinipaidat saattavat olla niin ikään siinä kovimmassa mahdollisessa paikassa, vaikka seurasta ja sen pelaajilta voittamisen kulttuuria jo löytyykin. Näin voisi kuvitella ainakin Predatorsin tehokkaimman pudotuspelipelaajan Filip Forsbergin kommenteista.

– Me pelasimme nopeasti Chicagoa vastaan ja me pelasimme fyysisesti Anaheimia vastaan. Jos he siis haluavat rodeota, saamansa pitää, ruotsalaispeluri tykitti Postmedia Newsin toimittajana työskentelevälle Michael Traikosille.

Edessä saattavatkin olla NHL:n historian kovavauhtisimmat Stanley Cup -finaalit, sillä näistä joukkueista kummaltakaan ei sitä puutu ja se on kieltämättä molempien vahvuus.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.