Junnulätkä on kenties jääkiekosta sitä kaikista viihdyttävintä, etenkin kun puhutaan MM-tasosta. Kouhottaminen ja vauhti hakevat vertaistaan, mutta viime yön ottelu Memorial Cupissa rikkoi jo kaikki mahdolliset ennakkokäsitykset junnukiekon suhteen.

Nimittäin kun Erie Otters ja Saint John Sea Dogs kohtasivat viime yönä toisensa, iskivät joukkueet yhteensä 17 maalia! Sea Dogsin harmiksi maaleja ei tehty kuitenkaan kovin tasaisesti, sillä Connor McDavidin entinen seura, Otters, voitti kamppailun hurjin lukemin, 12-5.

Ja kun maaleja isketään tähän tahtiin, on luonnollista olettaa, että jokin pelaajista nousee selvästi muita paremmin esiin. Tässäkään tapauksessa ei nähty poikkeusta, kiitos Dylan Stromen.

Strome on huippulahjakas kiekkoilija, joka varattiin kaksi kesää sitten Arizona Coyotesiin, heti Connor McDavidin sekä Jack Eichelin jälkeen. Hänen jälkeensä lavalle huudettiin muun muassa Mitch Marner sekä Noah Hanifin, joten tämä kertokoot kaiken Stromen potentiaalista.

Nuorukainen iskikin viime yön kamppailussa neljä maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä, joka on vähemmän yllättäen Memorial Cupin historian suurin tehopistelukema yhdessä ottelussa.

Kauas ei jäänyt myöskään joukkuekaveri Taylor Raddysh, joka keräsi tililleen kuusi pistettä. Otters teki samalla myös Memorial Cupin yhden ottelun maaliennätyksen.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.