Florida Panthersin viime vuosi oli sekava. Ensinnäkin se siirsi GM:nä toimineen Dale Tallonin muihin tehtäviin ja siirsi miehen rooliin vastaavasti Tom Rowen.

Panthers voitti toissa kaudella Atlantin divisioonan mestaruuden ja seuran tulevaisuus vaikutti erinomaiselta. Rowe kuitenkin halusi sekoittaa pakkaa useilla siirroilla, ja hän laittoi eritoten joukkueen takalinjan uusiksi.

Sesonki ei alkanut kuitenkaan toivotulla tavalla, minkä vuoksi Rowe teki jälleen hätiköidyn ratkaisun ja vapautti Gerard Gallantin tehtävistään. Päävalmentajan viitan otti harteilleen juuri Rowe, joka toimi seuran päävalmentajana koko loppukauden ajan.

Kausi kuitenkin loppui jo runkosarjaan, minkä vuoksi Rowe siirrettiin toisiin tehtäviin ja GM:ksi palasi Tallon, joka alunperin rakensi Panthersista voittavan organisaation.

Tallonin ensimmäinen tehtävä on löytää pantterilaumalle uusi päävalmentaja, minkä eteen organisaatiossa onkin tehty paljon töitä.

Tutusta nimestä Panthersin uusi päävalmentaja?

NHL.com:n mukaan Panthers on haastatellut jo tusinaa ehdokasta, mistä joukosta seura näyttää löytäneen parhaimman vaihtoehtonsa. Nimi on kaikille tuttu; Michel Therrien, joka sai viime kaudella potkut Montreal Canadiensin peräsimestä.

Syynä Therrienin mahdolliseen pestiin on yksinkertaisesti se, että Miami Heraldin George Richardsin mukaan seura ja Therrien tulevat keskustelemaan pestistä jo toistamiseen lyhyen ajan sisään.

Tämä on vahva merkki siitä, että Panthers on enemmän kuin halukas palkkaamaan miehen uudeksi päävalmentajakseen. Mitään varmaa ei kuitenkaan lähteiden mukaan ole sovittu.