Philadelphialla kävi NHL:n varaustilaisuuden lottery-arvonnassa tänä vuonna todellinen tuuri. Joukkue harppasi ennakkoarvioidusta 13:nnesta valinnasta yli 10 sijaa eteenpäin ja pääsee varaamaan New York Devilsin jälkeen heti toisena.

CSN Philly -kanavan toimittajat Tom Dougherty, Jordan Hall ja Greg Paone puivat, mitä Flyersin pitäisi tehdä varausvuoronsa kanssa. Kolmikosta Dougherty uskoisi tämän kesän kärkinimien Nolan Patrickin ja Nico Hischierin täyttävän pennsylvanialaisten tarpeet.

– He molemmat sopivat Flyersin tarpeisiin. Kumpi tahansa voi olla heille rakennuspalanen. Patrick ja Hischier tarjoavat Flyersille potentiaalisen kärkisentterin. Molemmat ovat 18-vuotiaita, Dougherty tuumi.

Myöskään Hallin mielestä Flyersilla ei ole syytä luopua ykköskierroksen valinnastaan.

– Me kaikki tiedämme Ron Hextallin (GM) tehtävän, joka on rakentaa tulevaisuutta. Se on tämän vuoden varaustilaisuudessa mahdollista. Tehtävä osui tänä vuonna napakymppiin ja Flyers on valmis nappaamaan kakkosvalinnan lupausten rinkiinsä.

Toisin kuin Dougherty ja Hall, Paonen näkökulma eroaa aavistuksen verran. Toimittajan mielestä varaustilaisuuksissa ei voi koskaan olla varma valinnastaan.

– Oma näkökulmani varaustilaisuuksiin on, että ne ovat täysin arpapeliä. Ei sitä koskaan tiedä mitä sitä todellisuudessa saa? Kaveri voi olla yhdellä tasolla maailmanluokkaa, mutta toisella tähdenlento. Tämä on kuitenkin kultainen mahdollisuus vahvistaa seuraa pitkäksi ajaksi kovan luokan sentterillä. Tällaisia mahdollisuuksia ei usein tule, Paone antoi kantansa.