New York Rangers ja Ottawa Senators aloittivat oman pudotuspelisarjansa viime yönä, kun joukkueet kohtasivat Kanadan pääkaupungissa, Ottawassa. Sarjasta oli odotettavissa tiukka ja tasainen, mihin kaikki merkit myös viittasivat toisen kierroksen ensimmäisessä kamppailussa.

Vastassa ovat nimittäin erityisesti loistavat puolustukset ja maalivahdit. Tästä johtuen ei siis ollutkaan ihme, että Senators voitti kamppailun tiukin lukemin, 2-1, ja ratkaisumaali näki päivänvalonsa vasta nelisen minuuttia ennen ottelun päättymistä.

Voittomaalista vastasi, kukas muu, kuin Erik Karlsson. Kaiken lisäksi ruotsalaistähden maali meni suorilla kategoriaan ”uskomaton”, sillä hän iski osumansa mahdottoman oloisesta kulmasta.

Loistavaa kautta ja kevättä pelaava Karlsson laukoi nimittäin kiekon Rangersin maalin vasemmalta puolelta kohti maalia. Laukaisukulma ei vain ollut paras mahdollinen, sillä ruotsalainen lähetti kiekon kohti Henrik Lundqvistia niin sanotusta miinuskulmasta.

Karlsson nimittäin laukoi kiekon kohti Rangers-maalia maaliviivan takaa, ja se livahti pönttöön maamies Lundqvistin kautta.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.