Arizona Coyotes on jo usean vuoden ajan kuulunut NHL:n heikoimpiin joukkueisiin, mutta se on saanut siitä palkinnoksi lukuisan määrän kärkivarauksia. Seuran päävalmentajana toimii Dave Tippett, joka on saanut jatkaa tehtävässään, vaikka tulokset ovat olleet ajoittain heikkoja.

Jotain muutosta organisaatiossa on silti tulossa, sillä Coyotes ilmoitti torstaina, että se on erottanut apuvalmentaja Newell Brownin sekä AHL-seura Tucson Roadrunnersin GM:n Doug Soetaertin. Newell tuli seuraan vuonna 2013, kun taas Soetaert nimettiin GM:n paikalle viime kesänä.

Apuvalmentaja Brownin mukaan erimielisyydet sekä joukkueen suunta vaikuttivat hänen potkuihinsa.

– Meillä oli eri näkemykset valmennusfilosofiassa sekä joukkueen suunnassa. Tämä oli yhteinen eroaminen, Brown kertasi potkujaan toimittaja Craig Morganille.

– Haluan kiittää Newellia ja Dougia heidän panoksestaan seuralle. He ovat hyviä ihmisiä, mutta uskomme, että nämä muutokset ovat tarpeellisia, jotta voimme parantaa organisaatiotamme. Toivotamme heillä kaikkea hyvää tulevaan, Coyotesin GM John Chayka totesi seuran virallisessa tiedotteessa.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.