Washington Capitalsin venäläistähden, Alexander Ovechkinin, viime yön henkilökohtainen esitys oli luokkaa hyvä: hän keräsi tililleen peliaikaa reilut 19 minuuttia, yhden maalin, kolme laukausta sekä kuusi taklausta.

Yrityksestä ei homma siis jäänyt kiinni, mutta tästäkin huolimatta verivihollinen Pittsburgh Penguins rynnisti pudotuspelien toisen kierroksen huippusarjan ensimmäisessä ottelussa 3-2-voittoon.

Tästä se saa kiittää Sidney Crosbyn kahta osumaa sekä Nick Boninoa, joka iski kolmannessa erässä Penguinsin voittomaalin.

Ovechkin oli luonnollisesti lopputulokseen pettynyt, eikä häneltä juuri kommentteja ottelun jälkeen sadellut. NHL.com:n toimittaja Katie Brown sai kuitenkin puristettua venäläisestä irti kaikkein oleellisimman, eli suuren pettymyksen.

Ovechkin nimittäin kommentoi kamppailun jälkeen jotain, joka tiivisti kaiken kahteen sanaan: ”Shit happens”. Näitä kahta sanaa lienee turha suomentaa, sillä jokainen tietää mistä on kyse.

Katie Brown

@katiebhockey
Alex Ovechkin's analysis of Game 1: "Shit happens."

Ovechkinin turhautumisen ymmärtää, sillä hänen ja Capitalsin kohdalla kello tikittää auttamatta kohti sitä, että parhaat vuodet ovat pian takana päin. Se oli jälleen kerran runkosarjan paras joukkue, mutta vielä koskaan Ovechkin ei ole päässyt pelaamaan konferenssifinaaleissa.

Kaiken lisäksi Crosbyn ja Ovechkinin väliset taisto pudotuspeleissä ovat kaikki päättyneet aiemmin Crosbyn voittoon.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.