Toronto Maple Leafs on puskuttanut tällä kaudella ennenkaikkea loistavien tulokaspelaajiensa ansiosta. Etenkin Auston Matthews ja Mitch Marner ovat nousseet otsikoihin käytännössä ilta toisensa jälkeen, minkä ansiosta Maple Leafs onkin, ainakin tällä hetkellä, etenemässä aina pudotuspeleihin saakka.

Sitten on William Nylander. 20-vuotias ruotsalaishyökkääjä, joka on auttamatta NHL:n yksi tämän hetken lahjakkaimpia hyökkääjiä. Kovasta tasosta johtuen hän on kuitenkin jäänyt hiukan edellämainitun kaksikon, ja tietenkin myös Patrik Laineen, varjoon.

Nylander on kaikesta huolimatta NHL:n tämän hetken kuumin tulokas. Tämä johtuu yksinomaan siitä, että hänellä on meneillään jopa kymmenen ottelun mittainen pisteputki. Kyseinen pisteputki on samalla Maple Leafsin pisin, mitä tulee juuri tulokaspelaajiin.

Ennätyksensä Nylander teki viime yönä, kun Maple Leafs jatkoi vahvaa virettään kaatamalla New Jersey Devilsin lukemin 4-2. Ruotsalaisnuorukainen saalisti ottelussa tililleen yhden syöttöpisteen.

Kaiken kaikkiaan Nylander on tehnyt tämän kauden 72 ottelussa 20 maalia ja yhteensä 56 tehopistettä. Näiden avulla hän majailee NHL:n tulokaspelaajien pistepörssin sijalla 4.