Toronto Maple Leafsin kausi on ollut uskomaton siihen nähden, että sen riveissä kiekkoilee tällä hetkellä usea tulokaspelaaja. Viime yönä kanadalaisseura nousikin sitten jo Atlantin divisioonan kolmannelle sijalle, joka on ajankohtaan nähden kova suoritus.

Ajankohdalla tarkoitan sitä, että vielä tämän kauden ei pitänyt olla Maple Leafsille se, kun se tulee taistelemaan tosissaan pudotuspelipaikasta.

Tulokkaista kirsikkana kakun päällä ovat ehdottomasti Auston Matthews, Mitch Marner sekä William Nylander, joista etenkin kaksi ensimmäistä kisaavat tosissaan tällä kaudella parhaalle tulokkaalle jaettavasta Calder Trophysta.

Mutta siinä ohessa myös Nylander on pelannut loistavaa tulokaskautta. Juuri esimerkiksi viime yönä hän keräsi tililleen uransa 20. NHL-maalin, minkä myötä hänellä on kasassa yhteensä 54 tehopistettä.

Maple Leafsin tulokasennätys

Viime yön tehoilunsa ansiosta Nylander myös teki kovan tempun perinteikkään Maple Leafsin riveissä. Hän on nyt nimittäin seuran vasta neljäs pelaaja, joka on kyennyt yhdeksän ottelun mittaseen pisteputkeen tulokaskaudellaan.

Samaan ovat aiemmin pystyneet vain Gus Bodnar, Bob Nevin sekä Dan Daoust. Nylanderilla on mahdollisuus omia koko tulokasennätys nimiinsä jo tulevana yönä, kun Maple Leafs kohtaa New Jersey Devilsin.