Kun vanhat kiistakumppanit, Detroit Red Wings ja Colorado Avalanche, ottivat toisistaan mittaa viime yönä Detroitin Joe Louis Arenalla, ei joukkueiden välisestä paremmuudesta ollut tällä kertaa epäselvyyksiä.

Red Wings voitti ottelun nimittäin jopa 5-1. Sinänsä lopputuloksella ei juuri ollut merkitystä, sillä molemmat joukkueet ovat jo menettäneet mahdollisuutensa kevään pudotuspeleihin.

Vaikka kamppailussa mätettiinkin maaleja mukavaan tahtiin, ei se ollut puheenaiheena ottelun loputtua.

Otsikoihin nousi nimittäin eräs todella epäonnekas kiekkofani, joka sai katsomoon lentäneen kiekon kasvoihinsa.

Eikä tässäkään vielä mitään, joskus näinkin voi tapahtua. Tällä kertaa peliväline ei lentänyt kuitenkaan katsomoon pleksien yli, vaan kameralle tarkoitetusta pikkureiästä.

Kyseinen reikä on käytännössä sitä kokoluokkaa, että kiekko mahtuu siitä juuri ja juuri läpi. Siis suuri ihme jo tämäkin. Kaiken lisäksi se osui erästä mieskatsojaa suoraan kupoliin, joten kyseisen herran kannattaa laittaa lotto vetämään mahdollisimman nopeasti.

Kiekon katsomoon lähettänyt Avalanche-puolustaja Francois Beauchemin yritti herrasmiesmäisesti hyvitellä vahinkoaan ja tarjosi epäonnekkaalle fanille mailansa nimikirjoituksella pelin jälkeen.

Eri lähteiden mukaan fani selvisi tilanteesta säikähdyksellä, eikä satuttanut itseään sen kummallisemmin.