Suomalaishyökkääjä Patrik Laine puhkoi vierasottelussa Nashville Predatorsia vastaan rikki 60 tehopisteen rajapyykin.

Jetsille ottelu oli hyvin kaksijakoinen. Ottelun alku oli lupauksia herättävä, sillä vierasjoukkue karkasi ottelussa 2-0-johtoon. Tilanne kääntyi kuitenkin isäntien 3-2-johtoasemaksi, kunnes vieraat nousivat Laineen sekä Joel Armian maaleilla takaisin rinnalle ja ohitse.

Winnipeg Jets

@NHLJets

Winnipeg Jets

@NHLJets
#NHLJets GOAL! @PatrikLaine29 with a snipe and it's tied at three!
What. A. Shot.

@PatrikLaine29 has his 33rd of the season.

– Ottelussa oli aikoja, joina pelasimme hyvin, etenkin toisessa erässä pelasimme todella hyvin, Laine analysoi ottelua seuransa verkkosivuilla.

– Sitten vastustaja pääsi tekemään pari helppoa maalia ja myös viimeinen jäähy oli melko kevyt, mutta ainakin saimme pisteen, Laine summasi, viitaten samalla jatkoajalla Dustin Byfuglienin saamaan kaksiminuuttiseen.

Joka tapauksessa Jets oli parempi ottelussa Predatorsia vastaan kuin viime kotiotteluissaan.

– Luulisin niin. Pelasimme paremmin kuin kotona ja tästä on hyvä jatkaa vieraskiertuetta eteenpäin.

Laineella oli mahdollisuus iskeä jatkoajalla myös illan toinen osuma ja samalla voittomaali upean yksilösuorituksen päätteeksi, mutta kehut suomalaisnuorukaiselta kerännyt Pekka Rinne veti pidemmän korren.

AtoZ Sports Nashville

@AtoZSports
BIG TIME stop by Pekka Rinne #Preds

– Koko tilanne tapahtui melko nopeasti. En hakenut mitään erityisen hienoa ja yritin vain löytää sopivan raon. Olin kuitenkin liian lähellä maalivahtia ja hän on yksi liigan parhaista maalivahdeista, joten hän tiesi, mitä yritin tehdä ja torjui sen.

Kolmen ottelun maalittoman putken katkaiseminen maistui kuitenkin Laineelle, joskin hänen kehonkielestään oli nähtävissä tappion aiheuttama harmitus.

– Ainahan se on kiva tehdä maaleja. Hän on hyvä maalivahti, minkä myötä maalinteko on aina haastavaa, joten oli hienoa onnistua.

– Pelaamiseni oli parempaa kuin parissa viime kotiottelussa. Yritin vain pelata yksinkertaisesti ja pitää hauskaa jäällä, mikä on varmasti se avain (onnistumisiin), Laine päätti.